MOL caută absolvenți de top pentru programul GROWWW 2020

MOL caută absolvenți de top pentru programul GROWWW 2020

MOL România continuă perioada de aplicații pentru următoarea ediției a programului de recrutare de talente Growww. Programul este derulat la nivel regional de Grupul MOL și se adresează tinerilor absolvenți care doresc sa își înceapă cariera într-una din cele mai mari și dinamice companii din Europa Centrala și de Est.

MOL România are 6 poziții deschise în cadrul programului Growww 2020, iar perioada de aplicații este deschisă până la 17 iulie 2020, la adresa: molromania.ro/cariera/growww.

Sunt bineveniți aplicanți din toate disciplinele de studiu.

Growww este mult mai mult decât un simplu stagiu de practică: MOL oferă un loc de muncă cu normă întreagă, cu un salariu competitiv și un pachet de beneficii. 

Puteți afla informații suplimentare despre oportunitățile de carieră oferite de MOL România prin programul Growww accesând această adresa: https://molgroup.taleo.net/care.../external/jobsearch.ftl...

 

Grupul MOL și-a propus să dezvolte o nouă generație de tineri experți în industrie, ce vor fi îndrumați de mentori și vor fi susținuți să se adapteze unui mediu de lucru dinamic și divers.

Începand din 2007, peste 2.200 de absolvenți din întreaga lume s-au alăturat Grupului MOL prin programul Growww, care are cea mai bună rată de retenție din categoria programelor de profil, de 80% în 2019, fiind deja o marcă în industrie.

Este un moment extraordinar în care tinerii absolvenți să se alăture MOL, deoarece pot participa la diferite proiecte inovatoare pe care Grupul le dezvoltă în contextul unor schimbări istorice în industria de petrol și gaze la nivel global.

Pentru mai multe detalii despre programul Growww, accesați: molgroup.info/growww.

Dacă ești pregătit să îți începi cariera, te invităm să aplici chiar acum!

https://molromania.ro/ro/cariera/growww/