Word and Text – A Journal of Literary Studies and Linguistics

Cotată CNCS A, revista academică Word and Text – A Journal of Literary Studies and Linguistics, ISSN 2069-9271; ISSN-L electronic 2247-9163; DOI: 10.51865/JLSL, http://jlsl.upg-ploiesti.ro/, Arleen Ionescu (Co-editor-șef, Shanghai Jiao Tong University), Laurent Milesi (Co-editor-șef, Shanghai Jiao Tong University), Mihaela Badea (Co-editor executiv, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești) și Marius Nica (Co-editor executiv, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești) a reușit doi ani la rând performanța de a fi încadrată printre primele reviste românești din domeniul Arts and Humanities de către Clarivate Analytics- fost Thomson Reuters, ISI. Revista este clasificată Q2 atât în Web of Science, ESCI,  cât și Scopus / Scimago

Recent revista a fost acceptată în COPE (Committee of Publication Ethics). COPE este cel mai prestigios forum international care verifică politicile editoriale ale revistelor academice și ale editurilor interesate de a atinge cele mai înalte standarde etice în publicarea de articole/ cărți științifice.  În prezent, revista Word and Text este prima revistă editată de Editura Universității Petrol-Gaze din Ploiești care a obținut această calificare.  În curând vom reveni și cu un link.

Revista are și o pagină de Facebook, unde puteți afla noutăți: https://www.facebook.com/profile.php?id=100069505771504

Îi felicităm călduros pe colegii noștri și le urăm locuri cât mai bune în toate clasamentele internaționale și pe viitor!